Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μάριος Ιωάννου

Εικόνα Μάριος Ιωάννου
Μάριος
Ιωάννου
Biography: 

Ξεκίνησε να ασχολείται με τα τύμπανα σε ηλικία 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα με σχολικές μπάντες. Το 2002 φτάνει στην Αθήνα και ξεκινάει μαθήματα με τον Γιώργο Μητσοτάκη για 2 χρόνια.

Το 2005, μετά από πολλές εμφανίσεις με διάφορα συγκροτήματα και projects όπως Θοδωρή ΚαρέλλαΑντώνη Μιντζέλο , Νίκος Τουλιάτο και ομάδα κρουστών Ηχόδραση, αποφασίζει να πάει στο Λος Άντζελες για να φοιτήσει στο Musicians Institute όπου και αποφοίτησε με Associate of Arts Degree in Performance. Εκεί παρακολούθησε μαθήματα με Rob CarsonChuck SilvermanGlen Sobel, Jeff BowdersDonny Gruendler όπως και σεμινάρια με Chad WackermanClayton CameronTerry BozzioMike ClarkDavid GaribaldiTeddy Campbell και πολλούς άλλους.

Το 2007 επιστρέφει Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με διάφορα συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Dimitris Monn TrioFunkollectivQuasamodo OrchestraSmokey BanditsYvette Michelle & SouluvBnCΖωή Παπαδοπούλου, Θεοδοσία ΤσάτσουΠάνο ΜουζουράκηΘανάση Αλευρά.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του Ροκ συγκροτήματος Solarmonkeys όπου και κυκλοφόρησαν τον ντεμπούτο δίσκο τους και είναι ένας εκ των εμπνευστών και δημιουργών της Online κοινότητας των drummers YouGroove . 

.

Από το 2011 είναι μέλος της ομάδας του Lab Music Education (πρώην Modern Music School).

Μαθήματα του καθηγητή