Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

gxrist8_651

Εικόνα gxrist8_651
Γιώργος
Χριστουλάκης
Biography: 

Γεννήθηκα το 1988 στη Ρόδο.

Άρχισα την ενασχόλησή μου με την μουσική στις τελευταίες τάξεις του λυκείου όταν ο πατέρας μου μου έκανε δώρο την πρώτη του κιθάρα.

Το 2005 πέρασα στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ.

Παράλληλα με τις σπουδές στο Φυσικό ξεκίνησα τα ιδιαίτερα μαθήματα με τον Γρηγόρη Ντάνη το φθινόπωρο του 2009 στο Modern Music School στην Αθήνα, ενώ δυο χρόνια αργότερα συμμετείχα σε σύνολα υπό την επίβλεψη του Χρήστου Κεχρή και του Γ. Ντάνη.

Την άνοιξη του 2012 αποφοίτησα από το τμήμα Φυσικής αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα αποφάσισα να εγκαταλείψω τις θετικές επιστήμες για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, να παίζω μουσική σε υψηλό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επέλεξα λοιπόν να συνεχίσω τις σπουδές μου στη μουσική στο κονσερβατόριο του Groningen όπου και βρέθηκα το 2014 αφού πέρασα τις εισαγωγικές εξετάσεις. Εκεί, μέσω του προγράμματος New York comes to Groningen είχα την ευκαιρία και την ευτυχία, να παρακολουθήσω σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα από πολύ μεγάλα και ενεργά ονόματα της σκηνής της Νέας Υόρκης. Στα χρόνια που παρέμεινα στην Ολλανδία συμμετείχα σε πολλά jazz σχήματα είτε ως leader είτε ως sideman με τα οποία εμφανιζόμασταν σε μουσικές σκηνές, café, pubs κλπ.

 

Σεμινάρια και Ιδιαίτερα μαθήματα

  • Σεμινάρια: Jonathan KreisbergPaul BollenbackKevin HaysJoe LockeGene JacksonMatt WilsonJD WalterDavid BinneyAdam NussbaumDeborah BrownDavid BerkmanJoe Magnarelli, Steve NelsonΤodd CoolmanConrad HerwigDave StrykerMichael Mossman, Don BradenWayne Escoffery.
  • Ιδιαίτερα μαθήματα: Jonathan KreisbergPaul Bollenback, Frank Wingold
  • Ιδιαίτερα μαθήματα στη Νέα Υόρκη με τον Mike Moreno.
  • Μετά την αποφοίτηση μου μετακόμισα για ένα διάστημα στο Παρίσι όπου και έκανα ιδιαίτερα μαθήματα με τον Nelson Veras.

 

Τίτλοι σπουδών

  • Κάτοχος bachelor on Jazz guitar από το Prince Claus Conservatoire του Groningen (2014 - 2018)
  • Aπόφοιτος τμήματος Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2005 - 2012)

Μαθήματα του καθηγητή