Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Foot Technique Course

Καλλίστρατος Δρακόπουλος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

4.81818
Average: 4.8 (11 votes)
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Τι θα μάθω;

''Balance is key to everything''

Είσαι κι εσύ ένας από τους drummers που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους στα κάτω άκρα? 
Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της ισορροπίας, τεχνικές όπως το Heel Up, το Heel Down, αλλά και τρόπους για να αποφεύγεις κούραση και τραυματισμούς?

Τότε σίγουρα χρειάζεσαι το course που δημιούργησε ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (Kal Drako) σε συνεργασία με το LAB Music Education και σε μόλις 6 εβδομάδες θα βελτιώσεις το παίξιμό σου ουσιαστικά!

Περισσότερα από 100 λεπτά διδακτικού υλικού χωρισμένα σε 6 videos σε περιμένουν να τα αποκτήσεις μέσα από την πλατφόρμα του LAB plus. Ο κύκλος μαθημάτων συνοδεύεται από εκτυπώσιμο βιβλίο με ασκήσεις, οι οποίες βοηθούν στην πρόοδό σου ανά εβδομάδα! 

Καλώς ήρθατε στο Online Course εκμάθησης του LAB Music Education για Bass Drum Technique.
To πρόγραμμα που θα παρακολουθήσετε έχει διάρκεια 6 εβδομάδες.
Ακολουθήστε πιστά το χρονοδιάγραμμα και μείνετε στο κάθε μάθημα για μία εβδομάδα. Ο χρόνος μελέτης που απαιτείται είναι 30-40 λεπτά την ημέρα (αναλόγως την εβδομάδα), 6 ημέρες την εβδομάδα, για 6 εβδομάδες.
Μην προχωρήσετε στο επόμενο μάθημα ακόμα και αν η άσκηση σας φαίνεται εύκολη αρχικά.
Προτού ξεκινήσετε το βίντεο, μπορείτε να κατεβάσετε το PDF file για να έχετε οπτική επαφή με το υλικό εκμάθησης. 

Απόκτησέ το τώρα!

Αγοράζοντας αυτό το μάθημα θα αποκτήσετε πρόσβαση για πάντα.

€10,00

1o Μάθημα:  Foot Technique Course

2o Μάθημα:  Week #1

Την πρώτη εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τις κινήσεις του ποδιού (leg strokes), του αστραγάλου (ankle strokes) αλλά και με τον συνδιασμό αυτών των δύο.

3o Μάθημα:  Week #2

Τη δεύτερη εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα διπλά χτυπήματα.

4o Μάθημα:  Week #3

Αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα διπλά και τα τριπλά χτυπήματα αλλά και αυτά που προέρχονται από τον αστράγαλο (ankle strokes).

5o Μάθημα:  Week #4

Ας ανεβάσουμε τον πήχη! Αυτήν την εβδομάδα εκτός από τα διπλά χτυπήματα, θα δούμε πώς χρησιμοποιούμε τέσσερα διαδοχικά χτυπήματα στη σειρά και θα μάθουμε να είμαστε ακριβείς και in time.

6o Μάθημα:  Week #5

Την 5η εβδομάδα κοιτάμε την τεχνική μας στον αστράγαλο, χρησιμοποιούμε διπλά χτυπήματα και συγκεντρωνόμαστε στην ακρίβεια των χτυπημάτων.

7o Μάθημα:  Week #6

Βρισκόσαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του Foot Course! Πλέον μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που μάθατε τις προηγούμενες εβδομάδες και να δημιουργήσετε τα δικά σας patterns. 

Καλή μελέτη και groove on!